P7290028.jpg

WE

CONTINUE

WHERE

OTHERs

STOP

INSCHRIJVEN
P7290657.jpg

onamission

 

plantmedicijn jaarprogramma

Transparent-01 (1).png
Transparent-01 (1).png
P7290351.jpg

7 CHAKRA'S

Tijdens het jaarprogramma werken we met de psychologie van de chakra's.

P7290247.jpg

7 LESDAGEN

Door zelfonderzoek, het doorlopen van je eigen levensverhaal en de kennis van de chakra's ga je je bewust worden welke chakra's in en of uit balans zijn.

P7290556-2.jpg

7 REIZEN

Aangezien er bij de chakra's zeven niveaus horen met de bijbehorende kleuren van de regenboog, maken we een reis door de regenboogbrug met behulp plantmedicijn.

DEEP DIVE WITH HOUSE OF LOUISE²

Na meer dan 11 jaar persoonlijk onderzoek komen we met dit unieke jaarprogramma naar buiten. Chakra's zijn energiepunten in ons lichaam en werden meer dan vierduizend jaar geleden in India ontdekt. 

De afgelopen jaren hebben wij de psychologie van de chakra's grondig onderzocht. Zowel met als zonder bewustzijnsverruimende middelen. Zowel in Nederland als in Peru. Keer op keer komen we uit, dat dit energiesysteem klopt. Wanneer je met plant medicijn werkt, is kennis van dit systeem wat ons betreft noodzakelijk. Zowel om zelf dieper in jezelf af te kunnen reizen en jezelf met behulp van het medicijn te helen als op een dieper niveau met deelnemers te werken.  

Alles in dit jaarprogramma zal gebaseerd zijn op zelfonderzoek, herkennen en inzicht krijgen op je blokkades en patronen zodat je deze kunt helen. Het bewustwordingsproces gaat vaak met uitdagingen en moeilijkheden gepaard. Dus wie zal zeggen of je beter of slechter af zult zijn? Maar voor degene die ontevreden zijn over het script van hun leven en naar iets groters verlangen, zal dit jaarprogramma die mogelijkheid bieden om je te bevrijden van geprogrammeerde patronen. Het brengt je naar een hogere trilling, wat betekent dat jouw leven en hoe dat er nu uitziet zal veranderen.

 

Als je deze deep dive durft te maken, dan is dit unieke jaarprogramma iets voor jou!

inschrijving is gesloten
Ben je geïnteresseerd en wil je op de wachtlijst voor start van het volgende
plantmedicijn jaarprogramma?
Stuur je interesse via het contact formulier.

IMG_2308.JPG
Transparent text house of louse los groe

inventarisatie

 • Het woord chakra betekent letterlijk schijf. Op een schijf wordt informatie geprogrammeerd. Ieder chakra is verbonden met een plek in het lichaam, een element, een kleur, bepaalde levensgebieden en bepaalde levensfase waarin elk chakra ontwikkeld wordt. De chakra ontwikkeling tijdens de kindertijd gebeurd vrij onbewust. Wanneer we volwassen zijn krijgen we de kans om dit systeem opnieuw te onderzoeken en te ontwikkelen. Echter moeten we willen ontwikkelen zodat we de geprogrammeerde programma's kunnen opsporen en herschrijven. Dit vraagt diepgaand persoonlijk onderzoek. De reis door de chakra's is een alchemistisch proces van steeds toenemende verfijning, dat licht en schaduw verenigt, mannelijk en vrouwelijk, geest en materie, lichaam en psyche.

  Tijdens de jaartraining onderzoek je je eigen chakra systeem en maak je per chakra een inventarisatie. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van je angsten, schuld, schaamte, verdriet, leugens, illusies en gehechtheid.


 

 • Het jaarprogramma zal per chakra gecombineerd worden met andere methodieken die bij de helingstrategieen van het desbetreffende chakra horen. Denk hierbij aan de volgende onderdelen:

  • Schaduwwerk
   Trauma healing

  • Universele wetten van energie

  • Communicatie

  • Systemisch werk

  • Zelfreflectie


 

 • Tijdens de lesdagen zullen we o.a. werken met mythologie, archetypen en innerlijk kind werk. Hebben we rapé ceremonies. Maken we gebruik van zang, dans, schrijf- en ademhaling oefeningen.
   

 • Dit jaarprogramma is het meest unieke programma wat je in Nederland kunt vinden. Het is een gegronde basis voor je persoonlijke ontwikkeling om met grotere impact als coach te werken.

INSCHRIJVEN
Transparent-01 (1).png

DUUR

1 STUDIEJAAR = 9 MAANDEN + VAKANTIE EN INTEGRATIETIJD

 • Elke 4 tot 6 weken 1 chakra/energiecentra: theorie, praktijk (met of zonder microdose) en medicijnreis per chakra

 • Feedback- en integratie opdrachten

 • Zoom meeting voor Q&A

 • Online programma met theorie, audio, video, oefeningen, praktijkopdrachten, voorbereiding etc

inschrijving is gesloten
Ben je geïnteresseerd en wil je op de wachtlijst voor start van het volgende plantmedicijn jaarprogramma?
Stuur je interesse via het contact formulier.

Transparent-01 (1).png

HET PROGRAMMA

 Chakra Program.jpg
P7290037.jpg

voorwaarden

Voorwaarden om deel te nemen aan ONAMISSION

PLANT MEDICINE JAARPROGRAMMA

 • Bekendheid met entheogenen. Je moet hebben deelgenomen aan plantmedicijn ceremonies psilohuasca en/of ayahuasca.

 • Indien we je (nog) niet kennen en/of als je geen ervaring met psilohuasca en/of ayahuasca hebt, is één of meerdere retreat weekend(s) voorafgaand aan deelname verplicht.

 • Je gaat voor de duur van een studiejaar een verbinding aan met House of Louise2. Het is noodzakelijk om aan alle live dagen van het jaarprogramma deel te nemen. Toewijding aan werken met plantmedicijn, spiritualiteit, proces- en energiewerk en derhalve aan het jaarprogramma is essentieel.

 • Deelname betekent een financiële verplichting voor het hele jaarprogramma. De investering in jouw persoonlijke ontwikkeling voor dit programma bedraagt € 4995,--
  (excl btw). Dit is inclusief verzorging en verblijf (in NL).

 • De bedragen worden vooraf voldaan.
  Gespreide betaling is mogelijk in overleg.

 • Ben je door (bijzondere) omstandigheden niet in staat om alle live dagen bij te wonen, dan zullen we dit in afstemming met elkaar proberen op te lossen.

 • Geen (ander entheogeen en ander plant)medicijn gebruik in de maanden voorafgaand en tijdens de trainingsperiode die conflicterend werken met Psilocybine en Caapi. Mocht je (plant) medicijnen gebruiken, of recent hebben gebruikt, dient dit aan ons te worden gemeld.

Het vergt zorgvuldigheid, compassie en commitment om Plantmedicijn priv sessies en groepsceremonies te geven. Het is een verantwoordelijke bezigheid. Het is daarom belangrijk om jezelf te blijven scholen, ook na het jaarprogramma.

Om als Plantmedicijn Ceremonie Begeleider te werken is het volgen van dit programma een belangrijke opstap om een toegewijde begeleider te worden.

INSCHRIJVEN

inschrijving is gesloten
Ben je geïnteresseerd en wil je op de wachtlijst voor start van het volgende plantmedicijn jaarprogramma?
Stuur je interesse via het contact formulier.

Transparent-01 (1).png