IMG_4417.jpg

TESTIMONIALS

WHITE-01 (1).png

Bregtje
 

Life changing. Dat is echt hoe ik mijn weekend bij deze prachtige vrouwen ervaren heb. Ik wil niet zeggen dat het alleen maar licht is geweest.
In tegendeel zelfs. Maar ik heb geleerd hoe ik DOOR het donker naar het licht kan bewegen. Iets wat ik nu eindelijk kan toepassen in mijn dagelijkse leven. Zonder te vluchten in mijn hoofd of ongezonde afleiding om maar niet te hoeven voelen. Ik voel aan alles dat er van binnen een shift heeft plaats gevonden. Ik voel me stevig en geaard. Met beide benen op de grond zonder mijn lijntje met boven te verliezen. En vanuit die alignment kan ik veel beter keuzes maken die passen bij wie ik in essentie ben.

Los van de inzichten die ik allemaal heb gekregen creëren Dewi en Janina een heilige en veilige ruimte waar ik me volledig thuis heb gevoeld.
Hun begeleiding is professioneel, vol liefde én met humor. Heel belangrijk voor mij. Beide vrouwen laten je je eigen proces dragen maar voelen precies aan wanneer je vastloopt een beetje hulp nodig hebt. En dit alles wordt ondersteund door prachtige rituelen en muziek die je precies brengt waar je moet zijn. Magisch.

WHITE-01 (1).png

Menno
 

Wow, wat een geweldig weekend heb ik ervaren! Ik voel mezelf verrijkt met verhelderende inzichten in mezelf. Naast het werken aan mezelf hebben heb ik ook heel veel gelachen. Het groepsproces speelt hier ook een belangrijke rol, wat was dat fijn zeg! Ik wil Janina, Dewi en Esther bedanken voor een onvergetelijke ervaring, ik kom zeker terug als ik de behoefte weer heb.

WHITE-01 (1).png

Vera
 

Het was mijn eerste reis en ik ben super blij dat ik dit bij jullie heb gedaan.

Ik was al een tijdje op zoek naar een plek om dit te doen, waar ik echt goede begeleiding zou krijgen en het veilig voelt en bij jullie had ik meteen een goed gevoel. Janina heeft me van tevoren nog even gebeld en toen heb ik besloten dat ik het ging doen. Zo blij dat ik het hier heb gedaan!

Dewi, Janina, Esther, jullie zijn super en geweldige, mooie, bijzondere human beings️. Het voelde heel veilig en vertrouwd. Jullie weten precies wat je moet doen en op welk moment. Alles klopte gewoon. Het moest allemaal zo zijn. De muziek vond ik heel mooi, jullie die mee gingen drummen, jullie samenwerking, jullie kennis, de liefdevolle zorg die jullie voor me hadden en voor de anderen. Diep respect! Ook vond ik het heel waardevol om het in een groep te doen, omdat je daar ook weer inzichten door krijgt en spiegels voor krijgt. Iedereen die er was, dat ik daar op die plek was, en op die plek lag, was allemaal ook weer voor een reden, zoals ik het heb ervaren. Het kwam allemaal samen als een ''áha!''. Super lieve vrouwen ontmoet, waar ik me aan het einde van het weekend onwijs verbonden mee voelde en liefde van en voor voelde, en heel fijn om dit te delen met anderen en nog uitgebreid na te kunnen praten erover. Hier werd ook uitgebreid de tijd voor genomen. Dankjewel voor deze mooie bijzondere ervaring️.

WHITE-01 (1).png

Baafje
 

Je voelt dat je jezelf verder wilt leren kennen en je bent bereid ervoor te gaan, je hebt je verdiept in het medicijnplant en moeder Ayahuasca roept je? Luister er dan naar bij House of Louise2! Althans, zo ging het bij mij.

Ik wilde de reis gaan maken in een veilige en ook wel liefdevolle omgeving. Dat is met Janina Louise, Dewi Louise en Esther meer dan gelukt! Deze dames weten wat ze doen, hebben een gedegen achtergrond en ervaring en dat voelt heel goed en veilig. Morgen is het alweer 2 weken terug dat ik mocht reizen met House of Louise 2. En wat heb ik ongelofelijk veel geleerd over mijzelf en nog steeds. Niet alleen door het medicijn maar ook door dit te ervaren in een groep en het delen in de groep. Ditmaal allemaal vrouwen (wat niet perse zo hoeft te zijn) en dat gaf een hele mooie, krachtige energie. Dankbaar voor mijn reizen, voor de kracht van Janina, Dewi en Esther, voor de groepsleden, voor de muziek die ik nog elke dag luister en dankbaar voor wat nog komen gaat. House of Louise2, de beste beslissing voor een ontmoeting met moeder Ayahuasca.

WHITE-01 (1).png

Marike
 

Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik moet zeggen. Een retreat bij House of Louise² is magisch, intens, verhelderend, overweldigend, confronterend soms, maar bovenal heel liefdevol.

Janina, Dewi en Esther begeleiden de reizen professioneel, vol passie, plezier en toewijding. Iedereen krijgt de aandacht die hij/zij nodig heeft op het moment dat dat nodig is. Er wordt gelachen en gehuild, gedanst, gezongen en gedrumd. De sfeer die ontstaat door de samenstelling en de ervaringen van de groep maakt iedere reis en dus elk retreat uniek. Mijn eerste ervaring met dit plantmedicijn was er een om nooit te vergeten.

Tot de volgende! Liefs, Marike

WHITE-01 (1).png

Marianne
 

Ik heb diep respect voor deze sacred medicine ceremony en de ongelooflijk veilige, voedende en magische begeleiding van de goddesses of House of Louise. Ayahuasca geeft je precies wat je aankunt, ze is als een teacher die zich afstemt op jouw licht. Ze is eerlijk, gaat jouw duisternis niet uit de weg, maar laat je ook voelen wat onvoorwaardelijke liefde echt betekent. Mijn reis is nu pas begonnen, ik heb een kwantum leap in persoonlijke groei gemaakt die ik niet had zien aankomen. Ik ben heel diep gegaan, de wortel van onbewuste, ongeziene angsten in mijn systeem is eruit getrokken. Als een feniks ben ik uit mijn as aan het herrijzen. Ik voel zoveel power, focus en liefde, wat ben ik dankbaar dat Ayahuasca mij heeft gevonden.

Thank You, thank you, thank you

WHITE-01 (1).png

Mariska
 

Ik probeer woorden te vinden die omschrijven hoe ik het bijzondere liefdevolle onvergetelijke weekend bij/met House of Louise heb beleefd. Sinds dat bewuste weekend word ik iedere ochtend wakker met een enorm gevoel van dankbaarheid en besef dat ik een gezegend mens ben. Dankbaar voor alle mooie, leerzame inzichten en vooral dankbaar voor de liefde, warmte, veiligheid, gastvrijheid en wijsheid waarmee Dewi, Janina en Esther ons omarmden. Een betere begeleiding had ik me niet kunnen wensen. Thuiskomen bij jezelf in zo’n warm bad; wie wil dat nou niet? Een hele bijzondere ervaring en een boel mooie verbindingen rijker!

‘Rise sister rise’

WHITE-01 (1).png

Babs
 

Ik kijk terug op een mooi weekend waarin ik veel heb mogen helen en veel donkere stukken in het licht heb mogen zetten. Bewonderingswaardig hoe Janina, Dewi en Esther precies op de juiste momenten met liefdevolle aandacht bij mij kwamen zitten. Ze gaven me precies dat stukje steun wat ik op dat moment nodig had. Soms was dat een heerlijke knuffel of gewoon even mijn hand vasthouden. Maar soms ook een keiharde spiegel waar ik even naar mocht kijken. De ceremonie ruimte, de muziek, het drummen en het toegezongen worden. Wauw dit was magisch en wat prachtig om te zien wat Janina en Dewi voor en met de energie in de ruimte doen. Ook de ondersteuning van Esther en haar edelstenen heeft bijgedragen aan de heling die bij mij op een diepe laag heeft plaatsgevonden. Ik ben jullie alle drie erg dankbaar voor alle inzichten die ik heb mogen krijgen. Wat gaan jullie mooi om met het medicijn en wat weten jullie hier veel van. Het respect wat jullie voor het medicijn hebben, heb ik voor jullie!! Nogmaals bedankt voor alles. En tot een volgende keer. XxX

 

WHITE-01 (1).png

Jess
 

Ik zie en ervaar mijn eigen ontwikkeling echt als het afpellen van een ui. Steeds weer een laagje dieper. Nadat ik na de vorige reis de tijd heb genomen om de inzichten echt te integreren in mijn dagelijks leven voelde ik dat het tijd was om een laag dieper te gaan. Ik heb een heel fijn voorbereidingsgesprek gehad met Dewi, waarbij we heel goed de intentie voor deze reis konden neerzetten. Deze keer was het weekend extra bijzonder omdat het enkel een vrouwencirkel was. De energie voelde daardoor nog specialer. Mijn intentie ging voornamelijk over het helen van mijn fysieke lichaam. Ik ben ook echt heel erg diep gegaan in de reis en kwam hele mooie maar ook hele heftige stukken tegen. In zo'n geval is het echt belangrijk om op een plek te zijn waar het veilig is om jezelf volledig te kunnen zijn en dat er specialistische kennis is over hoe daarmee om te gaan. Janina, Dewi en Esther hebben echt deze kennis en kunde om je er doorheen te begeleiden. Er is totaal geen oordeel op wat er zich aandient. Ze weten precies wat ze doen en wat er nodig is. Ook al is dat op dat moment heel erg intens.

Werken met plantmedicijn is werken met energie, daarom is echt echt belangrijk om dit te doen bij mensen waar je een goed gevoel bij hebt. Uiteindelijk verbinden zij tijdens het maken van het medicijn zich al met de plant. Ik kan niet anders zeggen dan dat House of Louise alle kennis en ervaring heeft om je hierin goed te begeleiden. Het is geen 'kunstje' voor een mooie ervaring, maar echte heling op diep niveau. Wat mij een extra goed gevoel geeft is dat ze zich zelf ook steeds blijven ontwikkelen en nieuwe technieken leren. Uiteindelijk begint de echte verandering na de ceremonie, gewoon in het dagelijks leven. Ik heb nu de afgelopen twee weken zoveel mooie nieuwe inzichten gekregen na de reis en ik heb alweer zoveel nieuwe stappen gezet.

Als je klaar bent om écht je leven te helen van binnenuit, om jezelf in de spiegel aan te kijken (ook als het even wat minder fraai is) en om vanuit je eigen essentie weer in je kracht te gaan staan dan kan ik je alleen maar aanmoedigen om dit te doen. Volg je gevoel en vertrouw erop dat je in goede handen bent!

 

WHITE-01 (1).png

Sanne
 

Wat een ontzettende mooie ervaring heb ik gehad. dankzij de goede, fijne en zorgzame begeleiding van Esther, Dewi en Janina heb ik afgelopen weekend een mooie, emotionele en helende reis afgelegd. Het is echt waar als ze zeggen; "het medicijn roept je wanneer het jouw tijd is om te reizen". Het medicijn werkt met je samen en ik heb direct een diep vertrouwen gevoeld in de begeleiders en het medicijn, waardoor ik naar het diepst van mijn ziel ben afgereisd om waardevolle inzichten te ontvangen over (familie) patronen, onvoorwaardelijke liefde heb gevoeld voor mijzelf en alles om mij heen en mijn visie in een mooie droom heb beleefd. Het is medicijn is ontzettend intelligent en geeft je alles wat je nodig hebt om het lichaam en je mind te helen en te zuiveren en je ziel te bevrijden. Dit kan ook betekenen dat je donkere fases en emotionele / fysieke pijn zult (her)beleven, maar alles gericht om jou verder te brengen in je journey hier op aarde. Wees niet bang, maar ga er met een diep vertrouwen in, vecht niet tegen het medicijn, maar surf er op mee en je zult datgene gaan ontvangen en zien wat je verder brengt. Mijn mooiste herinnering is dat ik mijzelf in het proces van een vlinder heb ervaren. Van een rups, naar een struggle in een cocon om uit eindelijk te transformeren naar een vlinder wanneer de tijd hiervoor rijp was. Dit geeft mij nu zoveel rust, vertrouwen en plezier in het proces van mijn journey. Iedereen heeft zijn eigen timing en ritme. Vertrouw hierop :). Voorafgaand had ik twijfels of ik het in een groep wilde doen omdat ik onwennig en ongemakkelijk in groepen kan zijn en solistisch ben ingesteld, maar ook hier ben ik goed in geadviseerd en uiteindelijk super blij dat ik met een groep heb gereisd. Dit brengt nog veel meer waardevolle inzichten en spiegels tijdens het weekend en daarnaast ook fijne nieuwe connecties :). Nogmaals duizendmaal dank lieve sisters (groepsgenoten en begeleiders). Een ervaring om nooit meer te vergeten en dankzij de prachtige en versterkende muziek kan ik er nog dagelijks aan terug denken en verder mee aan de slag gaan. Ik wens jou ook een mooie reis met veel wijsheid, liefde en kracht!

 

WHITE-01 (1).png

Claudia
 

Het is moeilijk in woorden te omschrijven hoe bijzonder en mooi deze reis was, maar echt iets wat je moet ervaren. Het plant medicijn heeft me precies gegeven wat ik nodig had, onder begeleiding van de lieve en zorgzame Janina, Dewi, Esther en Jaap. Het voelde als een warm bedje en veilige omgeving. Voor het weekend vond ik het best spannend om een innerlijke reis met een groep vreemde mensen te maken. Uiteindelijk bleek dit juist de ervaring nog bijzonderder te maken. Ik voelde zo’n sterke connectie en zoveel liefde, alleen maar te omschrijven alsof we één energie met elkaar vormde. Ik voel me lichamelijk en mentaal geheeld. De blokkades die ik lange tijd gevoeld had, zijn verdwenen. Nu een aantal weken later, voel ik nog steeds zoveel rust en merk ik in alles dat ik minder snel uit balans raak. Heel veel dank voor deze mooie ervaring en ik hoop zeker nog vaker terug te komen. Aho.

 

 

 

WHITE-01 (1).png

Andrea
 

Wow! Het retreat weekend bij House of Louise was mind blowing en is het allermooiste cadeau wat ik mijzelf ooit heb gegeven. Ik had van tevoren niet durven dromen dat het mij zo diep zou helen. Alles is er al en is licht & liefde.. echt! Dit wist ik ergens diep van binnen wel, maar nu heb ik het zo intens ervaren. We zijn allemaal met elkaar verbonden vanuit onvoorwaardelijke liefde. Magisch mooi om dat weer te mogen voelen!
Wat voor mij zo ontzettend waardevol was is dat ik tijdens mijn reis weer in verbinding ben gekomen met mijn unieke klankkleur, mijn kwaliteiten en talenten. Dit helpt mij nu om mezelf te durven laten zien en in mijn licht te gaan staan. Het is geen optie meer om dit niet te doen! Ik vond het ook zo krachtig en mooi dat het plantmedicijn jou precies datgene laat zien wat je nog aan te kijken en te helen hebt. Daarin was de liefdevolle en super afgestemde begeleiding van Janina, Dewi, Esther & Jaap onmisbaar!
Zij zorgen ervoor dat je je helemaal veilig voelt om het plantmedicijn toe te laten en dragen bij aan jouw heling. Op het moment dat ik mijn diepste pijn/verdriet aan het doorvoelen was, zaten Dewi en Janina als ware Soulsisters aan mijn zijde. Hun liefdevolle aanwezigheid, zachtheid, gezang, healing en de edelstenen van Esther hebben mij geholpen om in verbinding te blijven met mijzelf. Ik weet nu dat ik mijzelf helemaal kan dragen en ontvangen. Wat een wedergeboorte! Het heeft mijn hart geopend naar mijzelf en naar de wereld. Onbetaalbaar dit. Ik gun het iedereen om weer thuis te komen. Als het plantmedicijn je roept… dan ben je bij House of Louise aan het juiste adres!

 

 

 

WHITE-01 (1).png

Erwin Lieverst
 

Wauw!! Wat een magisch weekend was het. Ik ben in het weekend van 19-21 februari naar het retreat van Janina en Dewi geweest. Vorig jaar december ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met het plantenmedicijn bij een individuele  ceremonie bij Janina. Het was toen al overweldigend. Ik heb toen heel veel inzichten gekregen, veel (zelf)liefde mogen ervaren en een fantastisch mooie, liefdevolle en waardevolle reis gemaakt. Op advies van Janina had ik me ingeschreven voor het weekendretreat om nog een laag dieper te gaan en nog verder te onderzoeken wie ik daadwerkelijk ben. Maar ook om te ervaren hoe het is in een groepssetting met de begeleiding van Dewi erbij. En wat ben ik blij en dankbaar voor dit advies!!! Ik heb intens genoten van de groep en van de begeleiding van Janina, Dewi, Esther en Jaap. Het weekend leek wel een week. Ik heb diepe verbinding gevoeld met iedereen en de natuur. Het was leerzaam hoe ieder een spiegel voor me is en fijn om ervaringen met anderen uit te wisselen. De intentie van Janina en Dewi zijn zuiver en puur, wat erg belangrijk is bij gebruik en begeleiding van het plantenmedicijn. Ze begeleiden het proces vol warmte, passie, liefde en overtuiging. Ik heb het als heel prettig en veilig ervaren en ben boven mezelf uitgestegen.  Ik ben superblij en dankbaar voor deze ervaring. Ik heb heel wat mooie ervaringen gehad in mijn leven, maar deze overstijgt alles.  
Wat een mooi en belangrijk werk doen Janina en Dewi! Ik zou het iedereen willen aanraden om een weekend te ervaren. De wereld zou er anders uitzien. Ik heb best veel ervaring met persoonlijk leiderschapstrainingen, meditatie, yoga, wim hof methode, ademtechnieken, leven in en met de natuur, etc, maar deze reis overtreft alles. Het plantenmedicijn is de beste leermeester die ik me kan wensen. Ik ben heel, heel dankbaar dat ik het medicijn heb mogen ontdekken.

WHITE-01 (1).png

Es
 

Een innerlijke reis maak je wanneer de tijd daar is. Het geeft je wat je op dat moment het hards nodig hebt gevolgd door heel veel liefde, licht en verbinding.. Janina en Dewi (en begeleiders) zijn hier onmisbaar in. Door hun grote vakkennis begeleiden zij je veilig en vol met liefde zodat je reis goed verloopt . Het is zo bijzonder en helend om samen te zijn en deze energie samen te voelen. De geuren, de muziek, de drums, het dansen, de stenen, de aanraking en het plantmedicijn...het heeft mij zoveel gegeven. Uit mijn hoofd en het mogen ervaren. Er is nu ruimte voor mijn verdriet en ik kan weer bewegen. ️

WHITE-01 (1).png

Vincent
 

Wow. Moeilijk onder woorden te brengen, wat dit weekend mij gebracht heeft. Zo veel inzichten en antwoorden. En wat we zondag ook bespraken; je reis begint pas na de retreat. Dewi, Janina, duizendmaal dank voor deze ervaring, jullie begeleiding en wijsheid en de warme, liefdevolle en veilige omgeving die jullie gecreeerd hebben. Aho.

WHITE-01 (1).png

Simone
 

Elke training, elke vorm van therapie en alle zelfhulpboeken kan je wat mij betreft verduizendvoudigen door een retreat van House of Louise. De lessen die ik heb mogen ontvangen gaan zo diep. Janina, Dewi en het team geven je alles wat ze te bieden hebben. Van de verste uithoek van het universum tot diep in de aarde. Meer inzichten ga je nergens anders vinden.

WHITE-01 (1).png

Elizia
 

Het gevoel van veiligheid die Janina en Dewi (en Esther) je geven is onbeschrijfelijk. Ze weten een cocon te creëren waarbij je helemaal jezelf mag en kan zijn, je ondergedompeld wordt onder liefde en een totale acceptatie voelt. Alles klopt, de muziek, de fijne stem van hen beide wanneer ze meezingen, de drums en andere instrumenten die ze gebruiken tijdens de ceremonies. De connectie die zij met elkaar hebben is zo bijzonder. Verder is alles rondom de ceremonies goed geregeld, vooral het eten , wordt er ruimte gegeven om te delen wat je wilt delen en is er ook aan nazorg gedacht. De liefdevolle manier waarop ze je begeleiden en dat zij precies weten wanneer je wat nodig hebt blijft mij het meest bij. Ik heb ook bewondering voor hoe zij dit plantmedicijn behandelen, vol liefde en respect. Bedankt team House of Louise voor mijn eerste reis 🧡

WHITE-01 (1).png

Ines

De plantmedicijnreizen die ik bij House of Louise onderging, behoren tot één van mijn meest bijzondere diepgaande ervaringen tot nog toe. Elke reis is anders. Waar de eerste reis al mijn verwachtingen overtrof, spiegelde de tweede reis datgene wat ik nodig had. Maar doorheen iedere reis is er één constante en dat is de toewijding van jullie, Janina en Dewi. Twee dames met een grote passie en kennis voor hun vak. Jullie volgen het proces op de voet. Enerzijds motiveerden jullie me waar nodig om me ergens doorheen te werken, anderzijds waarborgden jullie me steeds dat veilig gevoel. Daarenboven vind ik het fantastisch om te zien met welk respect jullie dit plantmedicijn benaderen. De rituelen voor en na de reis maar ook de muziek, de drums, de zang, de dans, de omkadering en de synergie tussen jullie beiden. Alles klopt van begin tot einde! En tenslotte eindigt het niet bij de reis. Het is nog maar het begin voor de volgende stappen die je in de fysieke wereld zet. En wow, die zet je... weliswaar met andere inzichten als voorheen. En ook dan kan je rekenen op jullie omkadering. Wauw dames, wat hebben jullie een prachtige missie in de wereld gezet. Dank je wel.

WHITE-01 (1).png

Wrienda
 

Dit is een unieke en bijzondere ervaring! Ik heb voor het eerst een ceremonie gedaan en daar was ik best nerveus over. De begeleiding en toewijding van Dewi, Janina en Esther zijn echter zó liefdevol. Het nerveuze gevoel verdween bij aankomst meteen. Dit kwam ook door de setting. Er hangt een mooie sfeer en je wordt ondergedompeld in spiritualiteit en zachte energie. Het reizen heeft mij heel veel inzichten gebracht, zoals weten wie ik ben, wat mijn waarde is en wat bepaalde mensen echt voor mij betekenen. Daarnaast heb ik heel veel kunnen huilen, daardoor voelde ik me heel licht! Dit weekend voelde als een groot kado aan, omdat ik daar even geen moeder, dochter, vrouw en vriendin was, maar puur mijzelf! En dat was heel waardevol. Ik ben heel dankbaar hiervoor!

WHITE-01 (1).png

Maaike
 

Wát een ervaring! De reis zelf was niet perse een fijne ervaring, heel heftig en intens; de muziek werd 5D en nam me mee naar plaatsen waar ik helemaal niet wilde zijn maar wel veel te doen had. Het was het allemaal waard; de weken erna heb ik op een roze wolkje rondgezweefd en ik heb veel mogen helen. Ik kan weer emoties voelen die ik jarenlang niet gekend heb. Complimenten ook voor de begeleiding achteraf; in het integratieproces kwam (en kom) ik nog van alles tegen; Dewi en Janina nemen volop tijd om hier op in te gaan en bij te ondersteunen. Heel fijn. Dankjewel Dewi & Janina voor dit mooie en onvergetelijke weekend!

WHITE-01 (1).png

Esther
 

Wow, wat een waanzinnige ervaring was dit. Ik zou het magisch willen noemen en zelfs dat is een understatement. Onlangs heb ik de psilohuasca retreat gedaan van House of Louise. Zelf was ik al een poosje nieuwsgierig naar ayahuasca maar iets hield me toch tegen. Een bekende van me had iets over House of Louise gedeeld en bij toeval zag ik dat. En ik denk nu dat dit geen toeval was, het moest gewoon zo zijn. Een van de dingen waar ik mee rondliep is dat ik best wat frustratie, boosheid en machteloosheid voelde over wat er nu gaande is in de wereld. En dat mij dat ook in de weg zat. Ik heb hierover telefonisch contact gehad met Janina en op dat moment de knoop doorgehakt. Dit voelde als iets wat ik moest doen. En o wat ben ik blij geweest dat ik die beslissing heb genomen. Twee dagen later al kon ik meedoen met de retreat. En het is niet in woorden te omschrijven wat het mij heeft gebracht. Of althans...ik heb 22 pagina's volgeschreven met mijn ervaringen tijdens de beide ceremonies. En nu nog komen er zoveel mooie inzichten binnen. Ze zeggen wel eens dat het 10 jaar therapie is in één sessie en ik denk dat ik dat wel kan beamen. Ik heb heel veel antwoorden gekregen; gehuild, gelachen, gedanst; Dewi, Esther & Janina voelden precies aan wat er nodig was en gaven ook healings als ze voelden dat je die nodig had; er was zo ongelooflijk veel verbinding met de groep. En het belangrijkste: ik heb die reis naar binnen écht kunnen maken en voel weer zo ontzettend veel liefde en rust. En dat is wat er nu juist zo nodig is in de wereld. Dank jullie wel dat jullie dit opgezet hebben, lieve Janina, Dewi & Esther. Als iedereen bij jullie langs zou komen, zou de wereld er een heel stuk mooier uitzien. Wanneer mag ik weer?

WHITE-01 (1).png

Karolien
 

Ik heb een reis gemaakt bij House of Louise2. Het moment zelf was het zwaar, keihard werken, healen, verdrietig zijn...gelukkig waren Dewi en Janina heel lief en zorgzaam en sleurden ons erdoor. We waren toevallig met enkel vrouwen, waardoor er een krachtige, intense energie vrijkwam. Achteraf voelde ik me bevrijd en opgelucht en en heel gelukkig. Ik kan een medicijnreis enkel maar aanraden. En heel belangrijk is het om de juiste, veilige, ondersteunende setting te kiezen. Daar kun je in House of Louise2 op rekenen!

WHITE-01 (1).png

Marjolein
 

Een ieder die nog twijfelt om een Psilohuasca reis te maken, het spannend vind (wat begrijpelijk is) mijn ervaring was onbeschrijfelijk, liefdevol en maakt je een rijker mens.
 Dewi en Janina hebben mij een bedding van geborgenheid gegeven zodat verdriet kon stromen en waardoor ik lichamelijke stagnatie kon loslaten. Echt onbeschrijfelijk maar zij voelen precies aan wanneer jij hen nodig hebt en wat je nodig hebt. Hun aanwezigheid, energiewerk, woorden en muziek brengen magie en zorgen voor healing. Zoveel dankbaarheid. Dankjewel lieve vrouwen en zeker tot een volgende reis :)

WHITE-01 (1).png

Angelique

Mijn zoektocht naar mijn persoonlijke ontwikkeling, trauma verwerking, spirituele verdieping heeft mijn naar jullie gebracht. Wie had dat kunnen zien aankomen, mijn vierde innerlijke reis inmiddels gemaakt🏻. Ben zo ontzettend dankbaar dat jullie op mijn pad zijn gekomen. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het alles te boven gaat, elke coach, elke training elk verdieping en elk boek. Het heeft mij gebracht wat ik graag wilde. De eerste drie reizen waren enorm heftig maar heel liefdevol met zeer veel inzichten. Bij de vierde reis heb gezien dat ik al zoveel heb mogen opruimen en healen. Voel me herboren en zoveel lichter. Iedereen die op mijn pad komt en er open voor staat daar deel ik mijn verhaal mee. Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor de geweldige Psilohuasca ceremonie. Jullie zijn een magisch team♥️ fantastisch om jullie aan het werk te zien. Als twee engelen wakken jullie over iedereen. De ceremonies krijgen absoluut een extra dimensie door de met liefde uitgezochte muziek. Forever thankful ♥️ Angélique

WHITE-01 (1).png

The Fly
 

Wanneer gaan we weer?” Is de eerste vraag die in mij opkomt wanneer ik vier dagen na de reis rustig op een stoel zit voor de open haard. De voorgaande dagen waren vooral dagen van inzichten, het op zijn plek vallen van puzzelstukjes en het een plaats geven van die puzzelstukjes. De zaken die ik heb gezien en heb meegemaakt tijdens mijn reis. Mijn laatste reis was weer een hele bijzondere maar tegelijkertijd totaal andere reis dan de voorgaande drie reizen. Van Dewi en Janina heb ik inmiddels geleerd dat elke reis anders is. Je krijgt wat je nodig hebt. “The Mirror of your Soul”. De begeleiding van de reizen is zo liefdevol en bijzonder dat ik het moeilijk vind om dit goed onder woorden te brengen. Ik ben van mening dat het een ervaring is die je alleen maar kunt ondergaan. Net zoals het lastig te omschrijven blijft hoe een mango precies smaakt, zou ik zeggen ;” ga hem proeven en dompel jezelf onder in deze magische wereld”...

WHITE-01 (1).png

Morris
 

Twee weken geleden hebben we met enkele vrienden een ''reis'' gemaakt bij Janina en Dewi. Van deze groep was ik de enige die het voor de eerste keer deed. Ik heb lang getwijfeld of ik dit aandurfde, maar na telefonisch contact met Janina en het luisteren van haar podcast was ik ervan overtuigd dat ik dit ging doen. De locatie en de prachtige aankleding zorgde voor een intieme sfeer en het voelde als thuis. De reis zelf was echt geweldig, ik heb nog nooit zoiets bijzonders meegemaakt in mijn leven en ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. Mede door de professionele begeleiding van Janina en Dewi en de waanzinnige muziek was dit een onvergetelijke ervaring. Ze weten precies wat ze doen en dat gaf mij een veilig gevoel om me over te geven aan het plant medicijn. Ook de dagen na de reis hebben Janina en Dewi zich over ons ontfermd, voor vragen waren ze altijd bereikbaar we kregen nog allerlei tips. Kortom, ik zou dit een ieder aanraden ik ga zeker nog een keer een ''reisje'' boeken bij ze.

 

 

WHITE-01 (1).png

J.
 

Het was werkelijk een magische ervaring die met niets anders te vergelijken is.

Dat het mogelijk is om met een plantmedicijn een innerlijke reis te maken is op zich al bijzonder. De setting tijdens de retreat bij House of Louise versterkt dat alleen maar. Of beter gezegd, is doorslaggevend! Ik had de reis op geen andere manier willen maken.

 

Janina en Dewi doen de retreat met veel passie, bezieling en warmte. De locatie is gemoedelijk, de ceremonie ruimte is met zorg ingericht, de verzorging was goed (na de ceremonies hebben we heerlijk verantwoord gegeten), de muziek paste perfect bij de sessie, het klankschalen concert van Will hielp tijdens de eerste ceremonie om echt in het moment te komen. Zo wat punten die wat mij betreft hebben bijgedragen aan een optimale retreat.

 

Voordat ik me inschreef twijfelde ik of een 1-op-1 sessie niet meer bij me paste. Mocht je ook twijfelen, dan zou ik toch gaan voor de groepssessie. Hoewel je de ceremonie echt in je eigen wereld beleefd, zijn de sharing met andere deelnemers heel waardevol en leerzaam. Je kent elkaar niet, maar bent toch zo verbonden. Je helpt elkaar met nieuwe perspectieven. Ik voel me na de reis echt 'lichter' en meer geaard en heb inzichten opgedaan die voor het leven zijn. Ik sluit ook niet uit dat ik nog een keer deel zal nemen.

 

Via deze weg nogmaals complimenten aan Janina en Dewi.
Dames, wat jullie aanbieden is life changing!!

WHITE-01 (1).png

Marieke

Na kerst heb ik een 2 daags retreat bij House of Louise mogen beleven. Dit was echt één van de hoogtepunten van het jaar voor mij. Wat bijzonder om zo het jaar af te sluiten en het nieuwe fris te beginnen. Ik ben de Louise’s, Esther en Wil enorm dankbaar voor de bijzondere ervaring en fijne begeleiding.

Nu 3 weken later en ik voel me nog steeds licht en energiek maar vooral heel erg dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen.

Dank jullie wel!

WHITE-01 (1).png

Carlijn

Dit was het mooiste kado wat ik mezelf ooit heb gegeven. De hele reis was magisch. Dewi en Janina hebben heel veel aandacht voor de ceremonie, de ruimte, de veiligheid en vooral voor de deelnemers. Ik was gespannen vooraf, maar voelde me echt gedragen tijdens het hele weekend. Het was magisch, zacht, lief en vol humor. Ik kom zeker terug!

WHITE-01 (1).png

Malya

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen zo bijzonder en tof was het.
Ik vond het heel spannend maar het was zo veilig en voelde me op de juiste plek bij deze dames.
Deze twee lieve dames voelde zo ongelooflijk goed aan met wat ik nodig had op dat moment.
Een engel en een indiaan met prachtige rituelen die samen een perfect duo zijn en een goede en veilig basis creëren om mij tot een top ervaring te brengen en echt weer te verbinden met mezelf en dat is precies wat ik nodig had. Ik ben al aan het kijken voor volgend jaar en ik raad iedereen die een reis wilt maken hen aan. Super bedankt dat ik in z'n mooie groep mensen terecht ben gekomen en dankbaar voor wat ik heb bereikt dankzij het plantmedicijn, jullie en de groep.

WHITE-01 (1).png

Maartje

Lieve Janina en Dewi,

Naar binnen reizen is als 'vechter' iets wat mij lange tijd heeft beangstigd, want dan dien je je over te geven. Of letterlijk over te moeten geven (purgen).


De reis die ik na mijn ziek zijn (Covid-19) naar binnen heb mogen maken is één van de meest mooie ervaringen in mijn leven geworden. Het voelde niet als vechten, het voelde zacht en ik heb me geen moment ziek of angstig gevoeld. Het vertrouwen wat jullie mij hebben kunnen geven in mijzelf heeft mijn compassie en dankbaarheid naar mijn proces, mijn reis, de natuur en het universum compleet geopend.


Als sporter was mijn fysieke kracht en mijn herstel vermogen tot een minimum gedaald na Corona. Na het weekend reizen met plantmedicijn is mijn herstel terug naar 95 procent en voel ik mij mentaal ook sterk geleid.
Jullie ondersteuning, gevoelige begeleiding, muziekkeuze, energie en professionaliteit maken dat ik een gevoel van 'thuiskomen' heb mogen ervaren wat voor mij een start is van nog iets veel mooiers en groters.

 

Dank hiervoor en voor het grote respect wat jullie meebrengen voor het medicijn en de natuur. Wat zeker niet vergeten mag worden te melden zijn de heerlijke door jullie verzorgde maaltijden en de prachtige rustige verblijf plek in de natuur om het plaatje compleet te maken.

WHITE-01 (1).png

Ellen

Het weekend van 27 t/m 29 november 2020 was ik aanwezig bij het Psilohuasca Retraite bij de dames van House of Louise. Wauw, wat een bijzonder weekend was dit. De begeleiding was ontzettend mooi, liefdevol en veilig. Ik heb ontzettend veel geleerd over mezelf en ik voel dat ik nu sterker in mijn 'IK kracht' sta.
Ik voel me mega dankbaar voor deze mooi ervaring. Liefs x

WHITE-01 (1).png

Nalini

Afgelopen december de drie daagse bijgewoond. Het was voor mij de eerste ervaring met plant medicijnen en wat ben ik met mijn neus in de boter gevallen bij Janina en Dewi, wat zij doen, dat is pure magie!

Ondersteund door Wil en Esther, die allebei ook hun magie hebben bijgedragen. Woorden schieten te kort om te beschrijven wat voor moois en de magie die er is ontstaan tijdens de drie dagen. Twee jaar geleden kwam ayahuasca voor het eerst op mijn pad middels ervaringen van anderen, daarin werd ik gewaarschuwd dat je het niet zomaar ergens moet doen. Ik heb heel lang gewacht, totdat ik House of Louise voorbij zag komen en het voelde meteen veilig. Voor iedereen die de calling diep vanbinnen voelt, maar niet weet waar je het het beste kan doen, Janina en Dewi zijn de engelen waar je het beste terecht kunt. De veiligheid, de liefde, de heling, de kracht, het licht, zij verzorgen alles wat je nodig hebt tijdens je reis en heling.

Ze staan je bij bij de zware stukken en ze dansen met je bij de euforische stukken.

Ik kan niet anders dan ze bevelen vanuit het diepste van mijn hart, voor iedereen die eraan toe is om dieper te gaan.

WHITE-01 (1).png

Jess

Lieve Janina en Dewi,

Allereerst wil ik jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor de prachtige reis die we met elkaar hebben mogen maken. De locatie was echt prachtig zo midden in de rust en de natuur, de ruimte voelde heel prettig en veilig aan en dat iedereen een eigen afgeschermd bed had voor na de ceremonie voelde ook heel erg prettig. Zo was er alle ruimte om in je eigen energie de reis een plek te geven. De manier waarop jullie de reis hebben opgebouwd was ontzettend mooi. Beginnen met de ademhalingsoefening van Ruben was niet alleen voor de zenuwen heel fijn, maar het voelde ook echt als een manier om je fysiek klaar te maken voor de reis. Het energetische werk wat jullie tijdens de reis hebben gedaan en de kennis en ervaring die jullie hebben voelde zo veilig en gaat verder dan woorden. Er is echt heel erg veel omgezet en op precies het goede moment wisten jullie ondersteuning te bieden. Er zijn meerdere mensen die met dit prachtige medicijn werken, maar wat ik zo uniek aan jullie vind is de nazorg die jullie bieden. Uiteindelijk maak je een reis om ook echt een verandering in je leven aan te brengen en de verbinding na de ceremonie voelt zo ontzettend prettig. Ik zou iedereen die de calling voelt jullie aanraden om bij te reizen. Uiteindelijk maak je de reis natuurlijk ‘alleen’, maar goede begeleiding maakt echt het verschil. De lijst met muziek die jullie hebben toegestuurd helpt om daarna gemakkelijk connectie te maken met de inzichten die zijn opgedaan. Nogmaals dank voor al jullie support.

 

Veel liefs, Jess

WHITE-01 (1).png

Karolien

Afgelopen weekend heb ik een geweldige reis gemaakt. Niet enkel naar het mooie, rustige Gelderland waar we op een heel gezellige locatie verbleven. Maar ook een reis naar binnen, naar mijn hart. Het was niet makkelijk, maar met de liefdevolle begeleiding van Janina en Dewi en de beschermende energie van Ruben, lukte het mij en mijn reisgenoten. We hebben heel wat verwerkt en geheeld en gelukkig waren zij er om ons daar doorheen te sleuren want de reis was vrij zwaar en confronterend. Maar de toewijding, kracht en energie waarmee we omringd werden, bracht ons naar een magische bestemming. We hebben de vreugde van de ontlading samen gevierd, wat enorm deugd deed. Ik word telkens blij als ik eraan terug denk!

 

Ik wil jullie graag nog eens bedanken want julie zijn echt top! Jullie hebben een plaatsje in mijn hart (nu ik dat toch opengesteld heb ;)

 

Als dit allemaal bezonken is, kom ik graag nog eens terug, hopelijk blijven jullie doorgaan met die retreats want het maakt de wereld een stuk beter en mooier!

 

Heel veel lieve en warme groetjes