Voorwaarden om deel te nemen aan

ONAMISSION

PLANT MEDICINE JAARPROGRAMMA

  • Bekendheid met entheogenen. Je moet hebben deelgenomen aan plantmedicijn ceremonies psilohuasca en/of ayahuasca.

  • Indien we je (nog) niet kennen en/of als je geen ervaring met psilohuasca en/of ayahuasca hebt, is één of meerdere retreat weekend(s) voorafgaand aan deelname verplicht.

  • Je gaat voor de duur van een studiejaar een verbinding aan met House of Louise2. Het is noodzakelijk om aan alle live dagen van het jaarprogramma deel te nemen. Toewijding aan werken met plantmedicijn, spiritualiteit, proces- en energiewerk en derhalve aan het jaarprogramma is essentieel.

  • Deelname betekent een financiële verplichting voor het hele jaarprogramma. De investering in jouw persoonlijke ontwikkeling voor dit programma bedraagt € 4995,-- (excl btw) - of de door jouw aangegeven termijn betaaloptie. Dit is inclusief verzorging en verblijf (in NL).

  • De bedragen worden vooraf voldaan.
    Gespreide betaling is mogelijk in overleg.

  • Ben je door (bijzondere) omstandigheden niet in staat om alle live dagen bij te wonen, dan zullen we dit in afstemming met elkaar proberen op te lossen.

  • Geen (ander entheogeen en ander plant)medicijn gebruik in de maanden voorafgaand en tijdens de trainingsperiode die conflicterend werken met Psilocybine en Caapi. Mocht je (plant) medicijnen gebruiken, of recent hebben gebruikt, dient dit aan ons te worden gemeld.

Het vergt zorgvuldigheid, compassie en commitment om Plantmedicijn privé sessies en groepsceremonies te geven. Het is een verantwoordelijke bezigheid. Het is daarom belangrijk om jezelf te blijven scholen, ook na het jaarprogramma.

Om als Plantmedicijn Ceremonie Begeleider te werken is het volgen van dit programma een belangrijke opstap om een toegewijde begeleider te worden.

Transparent-01 (1).png